...

Verjaardagsfeest

Heeft u iets te vieren?

Ben je 12 of ouder en wil je een geslaagd verjaardagsfeest? Dan kan je bij Escaperoom Sliedrecht terecht!

Hoe ziet je 2-urige verjaardagsfeest er dan uit?
Ontvangst – circa 30 minuten voor aanvang van de Escaperoom, staat er  limonade en taart (voorzien van ? kaarsjes) klaar.

Escaperoom (60 – 75 minuten) en foto na afloop.

Na afloop – mogelijkheid tot limonade (blikjes) en patat met warme snack naar keuze (keuze uit kroket, frikandel, kaassoufflé of hamburger) met of zonder (wit/bruin) bolletje/puntje.

Kosten €180,00 groepsprijs (maximaal 6 personen).

Optioneel:
In aanvulling op hierboven omschreven arrangement kunnen de deelnemers onder begeleiding (afhankelijk leeftijd) nog een beginnende brand blussen buiten en- of in onze speciaal hiervoor geprepareerde ruimte (afhankelijk van de weersomstandigheden).

Vooraf krijgen de deelnemers in onze bioscoop instructie wat brand is en wat ze juist wel en niet moeten doen. Na deze instructie kunnen de deelnemers met verschillende blusmiddelen beginnende brandjes blussen. Afhankelijk van het aantal personen, maar weer even uitgaande van 6 personen zal dit ongeveer 45/60 minuten zijn. 

De kosten bedragen voor dit arrangement inclusief beschermende (brandweer) outfit, korte instructie en aanwezige instructeur €65,00.

Wat betreft de dagen is dit in de vakantieperiodes ook in de daguren mogelijk. Verder is dit afhankelijk van de bezetting van de Escaperoom in de avonduren en weekend mogelijk. Wij willen u vragen om minimaal 14 dagen voor gewenste datum een reservering te maken.

Mocht u naar aanleiding van hetgeen hierboven omschreven is nog vragen hebben kunt u ons altijd bellen voor nadere informatie.

DGS Training & Advies in samenwerking met Escaperoom Sliedrecht zal deze dag of avond workshop vakkundig voor u verzorgen, zodat u met een goed gevoel terugdenkt aan deze ervaring.

Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact op!