...

Bedrijfsuitje

Bedrijfs / Teamuitje

Wilt u met uw organisatie een avond, halve dag of hele dag volledig arrangement dan is Escaperoom Sliedrecht zeker voor u een optie!

Bij aankomst wordt u ontvangen met een kop koffie (indien gewenst met gebak) en zal uitleg gegeven worden over het programma en de invulling van de Teambuilding Experience. Escaperoom Sliedrecht bevindt zich in een BHV/ EHBO oefencentrum waar diverse scenarioruimten aanwezig zijn welke verweven kunnen worden in een teambuilding op maat. Als afsluiter kunt u gebruik maken van een luxe lunch of maaltijd. Mocht u willen afsluiten of juist willen starten met een vergadering of presentatie staan onze ruimten hiervoor eveneens tot uw beschikking.

De teambuilding Experience is maatwerk en kan indien gewenst worden aangepast. U kunt gebruik maken van onderstaande modules gecombineerd of een alleen een module.
DGS Training & Advies in samenwerking met Escaperoom Sliedrecht zal deze dag of avond teambuilding vakkundig voor u verzorgen zodat u met een goed gevoel terugdenkt aan deze ervaring.

Programma (module mogelijkheid)
01 Test je kennis in onze veiligheidsquiz
02 Stap in de wereld van de brandweer
03 Stap in de wereld van de ambulance
04 Stap in onze communicatiewereld
05 Bent u klaar voor de Kitchen disaster (Escaperoom)

Hierboven omschreven mogelijkheden voegen wij graag samen tot een programma van één dag, dag- of avonddeel. Wordt vooraf met u doorgenomen zodat dit voor u en de aanwezige een geslaagd Experience mag worden.

Afhankelijk de groepsgroottes kunnen we een Experience op maat maken, waarbij u ervan uit moet gaan dat de Escaperoom per keer voor 75 minuten een groep van maximaal 6 – 8 personen kan hebben en er 15/20 minuten zit per wissel. Groepsgrootte teambuilding (maximaal 40 personen) met huidige programma. Meer is mogelijk maar dan passen wij ons programma uiteraard in overleg aan.

Eventuele aanvullende wensen of bijzonderheden zijn bespreekbaar. Voor het maken van een gerichte offerte is het voor ons van belang om te weten hoeveel personen en wat de tijdsduur mag zijn van uw Experience.

Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op.