...

Vergadering

Een vergadering

Naast het gebruik van de Escaperoom (Kitchen Disaster en- of Crime Story) hebben wij op onze locatie verschillende vergader- presentatie mogelijkheden. U kunt gebruik maken van onze bioscoop (15 personen), kleine vergaderruimte begane grond (8 personen) of 2 lokalen/vergaderruimtes (ieder geschikt voor 25 personen). Alle ruimtes zijn voorzien van Bioscoopscherm, TV scherm en- of Smartbord, Wifi, Airco en verwarming.

Bij aankomst wordt u ontvangen met een kop koffie (indien gewenst met cake/gebak). Los van de vergadering en- of Escaperoom kunt u als afsluiter of halverwege het programma gebruik maken van een luxe lunch of maaltijd.

Het vergaderarrangement is maatwerk en kan indien gewenst worden aangepast. In samenwerking met Escaperoom Sliedrecht zal deze dag of avond vakkundig voor u worden verzorgd zodat u met een goed gevoel terugdenkt aan deze ervaring.

Eventuele aanvullende wensen of bijzonderheden zijn bespreekbaar. Voor het maken van een gerichte offerte is het voor ons van belang om te weten hoeveel personen en wat de tijdsduur mag zijn van uw vergaderarrangement.

Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op.